Selasa, 15 Mac 2011

Rindu...

Humm,,,lame da aku x update blog aku niy,,
mcm-mcm cite aku lalui,tpi x sempat nak update..
soriii,,,uh da masok 2 mnggu rase x jenggok blog aku niy,,,
maklumla bz teramat bz skunk,,
hmm~~,,,niy pom rndu sngat kat blog aku,,,,
lebih-lebih lagi,,,my BEST friend da pon balik,,
wahh hang out sakan kiteorg semalam,,
mklum la da 3 bulan x jumpe,,
rinduu dooee,,
uhukkksss,,,,sal bf aku plak,,
aku heppi sangat skunk,,bab aku da ade orang sayang,
x macam dulu,,sunyi je,tapi skunk da ade orang teman aku,,
pagi2 da ade orang kejut aku,,,ade orang tnye sal aku,,
aku syg dia sngat2,,
aku harap kiteorang xkan putus,,
aku x sngup kehilangan dia doooee,,
walaupun dye dok jauh dari aku,,
aku rase dye macam dekat jek ngan aku...
tapi hari jumaat niy dye nak balik wooo,,
bess nyer leh jumpe dye,,heheh
k lah bye,,~~~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan